Syntyneet mäyräkoirapentueet

Fannin K-pentue 2 vk ikäisenä 12.6.2016, kuva: Susanna Ollila

Ensimmäinen pentue pitkäkarvaisia mäyräkoiria on kasvatettu Happy Pop´s kennelissä 7.2.2008. Tämän D-pentueen isänä oli Aavistuksen Å´solemio (paras näyttelytulos vacacib) ja emänä Merkaleen´s Natalia (paras näyttelytulos ROP & sert). Pentuja syntyi viisi kappaletta, yksi poika ja neljä tyttöä.

Toinen pentue oli F-pentue, joka syntyi 12.8.2010. Pentujen isä oli  Int & Nord &SE & NOR & DK CH & UvCh DKKV-08 C.I.B Ross Castro, Ruotsi ja emänäMerkaleen´s Natalia, sert & ROP. Pentuja syntyi 6 kappaletta, joista 4 oli tyttöjä ja kaksi poikaa.

Kolmas G-mäyräkoirapentue syntyi 9.4.2011 kasvatilleni Titalle (H-P Ditty Kitty) sert & ROP ja isänä C.I.B & Multi Ch, FIN JVA Jahisarv Pluto "Volli". Pentueeseen syntyi 6 urosta ja kaksi narttua.

Neljäs H-mäykkypentue syntyi 9.2.2012 kasvatilleni Daisylle (H-P Daisy Dance) ja CSARDAS VOM RAINERSCHLÖSSL "Aatulle" 2 x sert & Rop. Pentuja syntyi viisi, joista kaksi oli narttuja ja kolme urosta.

Viides L-mäyräkoirapentue syntyi 29.9.2014 omistamalleni nartulle Ruohometsän Kardemumma eli Ruskalle ja kasvattamalleni urokselle Happy Pop´s Game Of Chance eli Onnille. Pentuja syntyi viisi, joista kaksi urosta ja kolme narttua.

Kuudes M-mäyräkoirapentue syntyi 7.12.2014 kasvatilleni Happy Pop´s Ditty Kitty eli Titalle ja C.I.B & Fi&Se JVA & EE&LV&LT&SI&RU&BY MVA Badamtam´s Voodoo Man eli Uunolle. Pentujen jakauma oli 4 poikaa ja 3 tyttöä.

Seitsemäs K-mäyräkoirapentue syntyi 29.5.2016 kasvatilleni FI MVA Happy Pop's Favor With Finn eli Fannille ja FI & SE MVA & FI & SE JVA Battbi's Ben Uncas eli Pähkinälle. Pentujen jakauma oli kaksi urosta ja neiljä narttua.

Ruskan pieni 4 pv ikäinen pentu: "Älä nyt vie sitä minnekkään.."