Koirankasvatustyön periaatteeni

RN-Hämeenlinna 2016 BIS 2 -kasvattajaryhmä

Happy Pop´s kennelin kasvatuksen perussääntö

Happy Pop´s Favor With Finn "Fanni"

Kasvatustyössäni pyrin käyttämään terveitä ja jalostuksen tavoiteohjelman mukaisia koiria sekä säilyttämään rodulle tyypillisiä ominaisuuksia niin luonteen kuin käyttöominaisuuksienkin suhteen, ulkomuotoa unohtamatta. Toiminnassani pyrin avoimuuteen ja rehellisyyteen, sillä 100% tervelinjaisia ja rotumääritelmän täyttäviä koiria ei pysty kasvattamaan kukaan. 

Tiedostettuja asioita voidaan kuitenkin määrätietoisilla valinnoilla parantaa pidemmän ajan kuluessa. Tässä mittareina käytetään muun muassa tutkittuja tietoja koiran suvusta, itse yksilöstä, sen sukusiitoskertoimesta ja sukusiitosprosentista. Näillä toimenpiteillä voin vaikuttaa rodun sukulinjojen laajentamiseen ja perinnöllisten sairauksien ilmenemisen vähenemiseen. Näin sinulla, hyvä kasvattini omistaja, on mahdollisuus saada erinomaisista lähtökohdista kotoisin oleva koira, jonka toivon viihdyttävän iloisella ja terveellä elämällään perheessäsi pitkään!

" Koira on kaveri, johon on helppo ja vaaratonta kiintyä! Koiralle voi olla helpompaa osoittaa tunteitaan kuin toiselle ihmiselle. Hankkiessasi koiran saat perheenjäsenen ja ystävän. Pidä siitä hyvää huolta, niin sekin pitää sinusta, aivan kaikkina elämänne yhteisinä päivinä!" - Nina Menna, eläinlääkäri -

Pentuja kenneliini syntyy suhteellisen harvoin, mutta sitäkin harkitummin. 30-vuoden kasvatustyöni aikana on pentueita nyt syntynyt seitsemäntoista (kymmenen airedalenterrierin pentuetta ja seitsemäni mäyräkoirapentuetta).

"Koiranpennut ovat riemastuttavia, mutta vaativia kasvatettavia. Kasvattajan vaikea velvollisuus on löytää uusille hännänheiluttajille vastuuntuntoiset ja huolehtivat kodit." - mukaillen: Nina Menna, eläinlääkäri -

Tervetuloa koiranomistajien iloiseen joukkoon! Älä epäröi ottaa yhteyttä laatutietoiseen koirankasvattajaan, jos mielenkiintosi Kennel Happy Pop´s in pentueisiin syntyi. 

Yhteystiedot: 
Susanna Ollila / Happy Pop´s kennel
Syväjärventie 8,
99740 Syväjärvi (Sodankylä)
P. 040 741 2067

susanna.e.ollila@gmail.com

Happy Pop´s kasvattajaryhmä Lahti KV 28.4.2013 KAS2,KP. Vas. H-P Enjoy Evangelist, H-P Edvard Von Box, H-P Elegance Emma ja H-P Evenly Empress (kuva: Kimmo Reiman)